Elifbaja - Mirësevini te faqja MEKTEBI

Kërko
Shko te përmbajtja

Menyja kryesore

Elifbaja

Elifi


Ta mësojmë leximin e Kur'anit


Për ju që jeni të interesuar ta mësoni alfabetin arab që të mund pastaj ta lexoni Kur'anin në gjuhën origjinale arabe, këtu po jua ofrojmë mundësinë që ta dëgjoni tekstin shqip dhe atë arabisht të librit GJUHA E KUR'ANIT (ELIFBAJA) të autorit Abdurrahman ef. Asllanit, të botuar nga Shtëpia Botuese "ASR" në Tetovë, viti 2003.

Që të mund të përfitoni nga kjo faqe, ju paraprakisht duhet ta kishit blerë këtë libër nëpër librari të ndryshme ose nëpër xhami e qendra islame.

Meqë libri është i ndarë në tri pjesë, pjesën e parë mund ta dëgjoni mësim pas mësimi (gjithsej 18 mësime), kurse dy pjesët tjera mund t'i ndiqni faqe pas faqeje.Ju lutemi shtojani zërin kompjuterit tuaj dhe prisni derisa të ngarkohet faqja që ju e klikoni!Dëgjo tekstin e ELIFBASث
Aktualizuar më: 22.05.2013
Prapë te përmbajtja | Prapë te menyja kryesore